Проста и ефективна техника за освобождаване от негативни мисли и

...
 
Проста и ефективна техника за освобождаване от негативни мисли и
Коментари Харесай

Лечебна техника от Хавай има силата да промени живота ви

 

Проста и ефикасна техника за освобождение от отрицателни мисли и страсти, която оказва помощ за хармонизиране на живота и вътрешното положение. Техниката ви разрешава да изчистите действителността си от непотребното и отрицателното, с цел да освободите място за положителното и творчеството.

 Хавайска мъдрост

 

Хоопонопоно е антична техника, която съществува от над 5000 години. Някои я назовават ​​техника за поправяне на неточности, други я назовават ​​лечебна молитва, трети я назовават ​​начин за усъвършенстване на силата, а трети я назовават ​​практика на амнистия и приемане. По един или различен метод работата с утвърждения от хавайски генезис дава невероятни резултати.

Думата „ hoo “ на хавайски значи „ причина, деяние “, а „ ponopono “ значи „ съвършен, верен “. Буквално „ хоопонопоно “ може да се преведе като „ поправи грешката “ или „ безусловно вярно “. Терминът за първи път е въведен от Ихалеакал Хю Лин, терапевт в държавния затвор Канеохе в Хавай.

Само за 4 години, започвайки от 1983 година, той съумява да излекува 28 от 30 психологично заболели пандизчии и институцията е била закрита.

Най-интересното в тази ситуация е, че тази техника съумява да излекува и самия доктор, защото в тези моменти той е работил със личното си подсъзнание. От своя страна той научил за тази техника за облекчение на напрежението от хавайски кахуна, шаман на име Морна Наламаку Симеон, който на тригодишна възраст придобил дарбата да лекува хората със специфични думи.

Как работи техниката

Уникалната мощ на хоопонопоно е, че всеки човек поема цялостна отговорност за личния си живот. Техниката ви разрешава да изчистите действителността си от непотребното и отрицателното, с цел да освободите място за положителното и творчеството.

Повечето хора имат вяра, че с другите и персонално с тях всичко се случва инцидентно. Всъщност всяко деяние, решение или мисъл, която вършим, има последици. Ето за какво е значимо да се научите да приемате всеки опит и способността да благодарите на хората и ориста за него. И също по този начин да не „ изпадате “ в положения на отчаяние, яд и самоизтребление – в противен случай, намерете източник на мощ в това.

Как да се подготвите за хоопонопоно:

Свържете се с по-висша мощ (космос, Бог, в каквото и да вярвате) Помислете за проблема/човека, който ви визира и за какво се сблъсквате с него/него. Осъзнайте своята безспорна отговорност за това и я поемете напълно върху себе си. Чувствайте се подготвени да измененията метода си на мислене, с цел да продължите напред. Бъдете подготвени както да простите, по този начин и да поискате амнистия.

Запитайте се: „ Как се усещам в тази обстановка? “ Това е, върху което ще се концентрирайте, до момента в който продължавате да работите с техниката хоопонопоно.

След това би трябвало да повторите четири изречения, като вложите всичките си страсти в тях:

„ Обичам те “ – с цел да се отървете от отрицателните преживявания;

„ Благодаря ти ” – да приемете обстановката и прекарването, даже и да е отрицателно;

„ Прости ми “ – да хвърлиш бремето на негодуванието, съжалението и обвинението;

„ Съжалявам “ – да признаеш своята виновност и отговорност за протичащото се.

Редът на фразите няма значение – действайте както сърцето ви споделя. Можете да ги повторите на глас или на себе си. Важно е да вършиме това постоянно, всеки ден, от 2 до 20 минути, като се концентрирате върху неприятна обстановка или облик на човек (или по-добре, неговата душа).

Ефективността на дадена техника не се въздейства от това какъв брой вярвате в нея. По-важно е каква сила и мощ влагате в изречените думи.

И незабавно, с цел да започнете пътя на позитивните трансформации, ви предлагаме да извършите елементарно упражнение. За да извършите това, въображаемо се фокусирайте върху човека/ситуацията, която ви кара да изпитвате мощни страсти. Напишете една от четирите изречения за hooponopono в мненията. Нека тези думи, отправени към човека/ситуацията, която ви визира, усилят вашето благополучие или, назад, да ви освободят от неприятни прекарвания.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР